Skikkelig ferie

Ok, nå har jeg ferie på ordentelig! Hadde muntlig eksamen i spansk i går. Det blei en stressende affære. Mista veska på vei opp dit, og var uten id-kort, bankkort, mobil, almanakk, penger….  Dårlig start. Enda værre ble det da det viste seg at jeg hadde lest feil pensum: tekstboka istedet for noen tekster i arbeidsboka. Beskjeden var: les Kosei, kap 11-18. Jeg gikk ut fra at det var forfatteren på tekstboka. Istedet var det hovedpersonen i en historie som gikk i arbeidsboka. Heldigvis var eksamen en halv time forsinka, og noen veldig snille jenter som også ventet på å ta eksamen hadde med den riktige boka, og lånte meg den. Jeg fikk virkelig bruk for skumlesing! Veldig fin teknikk å kunne. Da jeg ble kalt inn, hadde jeg klart å skumme alt sammen. Og eksamen gikk strålende!

Resten av dagen ble brukt til å ringe rundt og sperre kort, skrive mail, hjelpe Randi med å skru ned møbler og flytte dem. Og endte med kinamat på sofaen og cava i sofaen med Karianne og Randi. Så til tross for en dårlig start endte dagen bra.

I dag har jeg ikke gjort mere enn å stikke innom byen, og så videre opp til Studenterhytta for å hente ting og tang som jeg hadde der. Torbjørn inviterte (eller inviterte jeg meg selv?) på is med smaken ¨banana-split¨. Det smakte bugg med banansmak. Finnes bugg med banansmak fortsatt?