Overskrift

Det kjipetste med å blogge er å finne på en overskrift. Jeg har jo bare tenkt å skrive vås, og det har jeg jo hver gang. Kanskje jeg bare skal kalle det vås 1, vås 2, etc.  I helga ble det Oslotur. Veldig trivelig. Jobbet litt, men fikk da gjort andre ting ogsaa.

Blant annet debuterte jeg i helga som den type menneske som diskuterer gardintyper paa middag/vors. Lameller vs. persienner. Dette skremte meg litt da jeg la merke til det, ettersom det er et meget kjedelig samtaleemne. Så jeg bestemte meg for å ikke gjøre det mer.

Jeg var også uberhipp og kjøpte hvit te og olivenbrød på den økologiske butikken Røtter på st.hans-haugen. Min far ville ledd av meg.

Noen dager får jeg anfall av sunnhet og trang til å starte et nytt og bedre liv. I dag artet det seg i at jeg dro på pump-time klokka halv ni på morgenen og tok tranpiller etterpå. Resten av dagen har stort sett gått til koding. Nå begynner det å bli mange tall, og fikk en riktig stygg kompilering som tok 1 time og 48 minutter. Heldigvis går det da litt framover. Men jeg tror ikke jeg ville sluppet oljeriggen løs på havet med den koden jeg har akkurat nå…